Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
Budík strednej kategórie, mne prišiel bez fólie na displeji a čočka na projektore bola už zaprášená.
Kto očakáva úroveň od Sencoru tá tu veľmi chýba.
troska ostrejsie svieti
- na obrázku bol displej s menšou dvojbodkou medzi hod./min., prepínanie väčšia - menšia som zatiaľ nenašiel...
- svetelná projekcia času na stenu...
- hrá čisto
- budenie rádiom je od jemného zvuku po silnejší
- 2x budenie rádiom alebo budíkom
- malý display
- DAB+ nefunkčné - píše mi No Signal
+veľké číslice, dobre viditeľné
- žiadna.
Katastrofa.
- Veľmi pekný dizajn, veľké čísla na displeji, veľká spokojnosť.
- Možnosť nastaviť svietivosť (2 úrovne intenzity) alebo úplne vypnúť. Farba číslic je oranžová - nevyrušuje.
- Rádio hrá normálne aj na anténu, dá sa počúvať.
- Budím sa rádiom, ktoré je nastavené na najnižšej hlasitosti 1, ale je to tak silné, že sa strhnem zo spánku a zobudí sa aj partner. Budem musieť reproduktor niečím prekryť.
Produkt je malý, elegantný. Budík som vymenila za starý so zelenými číslicami, ktoré osvetľovali celú miestnosť. Návod som si musela naštudovať (trochu zložitejší), pretože tlačidlá majú dvojitú funkciu, ale po prvom nastavovaní to už ovládam.
- Slabší signal radia a nevýrazné tlacidlo vypnutia budíka na dotyk.
- Celkove dobrý výrobok, ale keď vložíte zálohovacie batériu CR 2032, neviete meniť nastavené parametre, len ak ju vyberiete a znovu nastavíte požadované parametre, čas, rok, hodiny ....
- Zabudovaný teplomer má dosť veľkú odchýlku od reality + - 1,5 stupňa, čo je veľa!!!!!!!!!!!!!!
Za tú cenu - dá sa!
Rádiobudík má veľký displej so svietiacimi číslicami, ktorý umožňuje veľmi dobre rozoznať časový údaj aj v noci. Má dva alarmy a rádio. Je napájaný zo siete, ale v prípade výpadku napätia v sieti čas beží ďalej vďaka dvom batériám 1,5V, ktoré zálohujú elektronické obvody. S rádiobudíkom som veľmi spokojný.
- Tri stupne intenzity displeja
- stabilný na stole
- Display svieti aj na najnižšom stupni
- Trochu vrčí trafko, možno len mne
Celkovo vydarený produkt, veľký displej, ostatné menšie nevýhody nevadia ak je ďalej od postele
- Poznám tento produkt, preto som ho objednával.
Velice dobrý rádiobudík. Vrele odporúčam.
- pekný a veľmi dobrý
- nemá návod
- VSETKO FUNGUJE
mam ho kratko, zatial OK, dobry pomer ceny a kvality
Pomer.cena,kvalita,
- Parametre
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »