Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
+veľké viditeľné číslice , v noci pekne svieti projektor na stenu
-projektor mám menšiu rotáciu
- vždy presný čas vďaka príjmu DAB
- regulácia jasu displeja
- čisté výšky a stredy
- kvalitné spracovanie
- 2 rôzne časy budenia + možnosť ich nastaviť na víkend, pracovné dni, každý deň alebo jednorázovo
- podsvietený celý displej, nielen jednotlivé segmenty (v úplnej tme je to rušivé)
- spoločné tlačítko na hlasitosť a zapnutie/vypnutie budíka
- ani len náznak basov
- vysoká cena
- ak sa necháte zobudiť rádiovým signálom, hlasitosť už nenastavíte - tlačítkom hlasitosti totiž budík vypnete a nemôžte pokračovať v počúvaní rádia po zobudení...
- rádio patrí so svojím zvukom do nižšej cenovej kategórie
- splnil moje ocakavania
- funguje ako má
ako som potreboval
- Ok
Ok
- Vlastný akumulátor
- Nemá vonkajšie čidlo pre meteostaničku
- Fajn. Výborné.
nie je česky alebo slovensky návod,velky nedostatok.
- Nie je moznost pripojit skuchadla
Kvalitný vo svojej cenovej hladine
Rádiobudík splnil všetko to, čo som od neho očakával. Takže spokojnosť.
- Kvalitný displej časomiery, 3 úrovne jasu
- Projekcia času na stenu, dve úrovne jasu
- Rádio
Prístroj určený pre mamu do spálne. Zatiaľ všetko OK. Rádio je celkom slušné. Hodiny je dobre vidieť aj cez deň. Záložné baterky fungujú a pri prerušení prúdu ostane všetko nastavené.
Mechanické spracovanie na dobrej úrovni. Bál som sa lacných a nepresných plastov ale spracovanie je veľmi fajn.
Za mňa spokojnosť. Môžem odporučiť.
- dizajn pekny vyrobok kvalitny,ale v noci svieti ,tak silno ze osvetluje izbu ako cez den,nesplnil potrebu naco som ho kupoval
Pekny dizajn
- nezistil som
Spĺňa všetko čo potrebujem aj napriek tomu,že značka nie je svetová.
- Ovládanie je zbytočne zložité
- Nedodanie manuálu k výrobku.Nie každý má k dispozícií internet a možnosť dostať sa k nemu prostredníctvom ponúknutej adresy v dodanej príručke k výrobku.
Na množstvo funkcií, ktorými budík disponuje mal byť manuál dodaný k budíky.
- Dobrá kvalita
- Premietanie na stenu je kvalitna
- Dobrá cena
- Pekný dizajn
Bol som sklamaný.Prijmove vlastnosti tohto prijmača sú na zaplakanie.Alebo to bol zmätok.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »