Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
- Som spokojná,splnilo účel!
Je to dobrá vec , jednoduché ovládanie a aj projektor mi vyhovuje. Nesvieti nič do očí. Super ...
- spokojnosť s hodinkami, už mám také doma 2 ks
- Biely velmi pekný rádio velmi dobre a lahko naladitelne
- V noci svieti príliš silno
spokojny
- veľké číslice
Spĺňa štandard hodín, budíka a rádia.
Maličký šikovný rádiobudík, svetlo číselníka sa dá stlmiť
- Možnosti podsvietenia displeja
- Mierne hučí po pripojení do siete.
- Super rádiobudík, veľká spokojnosť!!!
Jednoduchosť
Objednala som si dva rádiobudíky s projektorom. Jeden nový a druhý "rozbalený". S tým novým som plne spokojná, ale s tým druhým...som pobúrená! Na stránke sľubujú, že rozbalené, krátko používané aj používané skontrolujú, prípadne opravia a je plne funkčný. Tak za 1. Výrobok nebol len rozbalený, ale používaný. Nikto ho nekontroloval (a tým som si istá), lebo keby áno, vedeli by, že má odtrhnutú anténu, v obale bola šupka z cibule a zostali tam 2 nastavené budíky. Nevrátila som ho len preto, lebo rádio na ňom nemienime počúvať, takže mi tam tú anténu netreba, ale keby som chcela, nemám ju tam ani ako prirobiť, lebo je odtrhnutá zarovno plastom. Prvýkrát ma Mall takto sklamal.
- Nefunguje
- Nefunguje
Vyrobok je za každu osudu,neodporučam
- Má všetko, čo som očakával. Jednoduchá obsluha
- neviem
Odporúčam produkt. Za tie peniaze super.
Pekný rádio budík,s jednoduchou obsluhou.Budenie rádiom, ktoré postupne zosiluje mi vadí, tlmené osvetlenie by stačilo keby bolo o 2/3slabšie.Osvetli celú izbu a to mi vadí najviac
- Pekne prevedenie
Nekvalitný produkt, hodný tak 5 €.
Topcom AudioSonic CL-1492
Pridané: 29. decembra 2020
(naposledy upravené 29. decembra 2020)
Zakúpený v Gigastore
- Praktické, pekný vzhĺad, spĺňajú očakávania. Zatiaĺ spokojnosť, produkty sú využívané iba od vianoc.
- uplne podla predstav . velka spokojnost, jednoduche ovladanie+nocne podsvietenie
Krásne, jednoduché, nadčasové hodiny, v štýle hygge, bez zbytočných údajov na displeji. Kvalitné vyhotovenie, nie umelohmotná krabička - Philips opäť nesklamal. Veľké čísla, ktoré sú viditeľné aj pre ľudí bez okuliarov . Presne také sme hľadali. Možnosť nastavenia 3 intenzít svietivosti displeja - najnižšia na noc úplne stačí. Nastavenie 2 budení pre rôzny čas stávania. Kvalitne hrajúce rádio, žiadne šumítko s plechovým zvukom. Jediné maličké mínus je kratšia šnúra . V skutočnosti je budík krajší ako na obrázku. S nákupom sme maximálne spokojní. Kto hľadá jednoduchosť a kvalitu jednoznačne odporúčam.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »