Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
- Dobre spracovanie
- Velky displej
- Datum
- Teplomer
- Zly zvuk - reproduktor s plastovou membranou ma asi iba dva centimetre v priemere
- Aj napriek vymozenosti automatickeho ladenia digitalnym tunerom je citlivost tohto prijimaca uplne katastrofalna
- Priserne zlozite nastavovanie
Skusal som ho v predajni a podarilo sa mi naladit pomocou automatickeho ladenia iba 3 stanice a z toho jedna sumela stale a druhu bolo treba nahanat antenou. Vedla stojaci radiobudik Philips s analogovym tunerom tak ako stal, naladil asi 10 stanic bez akehokolvek problemu a dalsie by sa urcite dali doklepnut presnejsim ladenim. Vyrobok som nastastie nechal v predajni a odisiel som s budikom inej spominanej znacky.
- dobrý dizajn, maličke, dobra kvalita zvuku,
- žiadne
mám ho iba krátko a som s výrobkom veľmi spokojný
- Malý slaby zvuk
Na značku slabá kvalitá
- lacný
-lacný, praktický, nenáročná obsluha
Sencor SRC 330
Pridané: 16. novembra 2014
(naposledy upravené 16. novembra 2014)
Zakúpený v MALL.SK
- Za tú cenu výborný tovar :-)
- Nenašla som žiadne proti :-)
Som maximálne spokojná s tovarom.Len pri preprave sa poškodil obal ale hodiny to vydržali :-) Uvítala by som šetrnejšie zaobchádzanie pri doprave...
- pekný displej s reguláciou jasu (tri stupne),
- konečne možnosť, pri projekcii času na stenu, zrkadlovo otočiť obraz,
- digitálne ladenie s frekvenciou na displeji a predvoľby ..žiadne hlúpe nemotorné "koliesko" na ladenie staníc
- pekný povrch (lesklý plast) kvalitné spracovanie
- teplomer
- pekná farba displeja (oranžová) úplne poteší v dnešnej záplave chladnej modrej ktorú trepú už takmer všade.
- buď zobrazuje stále čas, alebo ak je zapnutý režim zobrazenia na displeji, keď sa strieda: čas, dátum, rok, teplota ..tak by postačoval režim čas-teplota, takto tam zbytočne strieda dátum (v anglickom formáte kde je najprv mesiac, potom deň) a následne už úplne zbytočne zobrazuje rok ..takto treba na odčítanie času, či teploty čakať kedy sa skovajú nepotrebné zobrazenia.
- kvalita zvuku rádia, čo sa týka príjmu je ok, ..čo sa týka reproduktora je to taký priemer vo svojej kategórií.
-nezaškodilo by viac možností prispôsobenia čo a kedy zobrazovať na displeji, prípadne odkedy-dokedy má byť plný jas displeja.
-projekcia zobrazuje iba čas, ostrosť za tmy slušná, svietivosť obstojná za slabého svetla či v tme.
-za danú cenu podarené zariadenie.
- čitateľný displej
- 2 alarmy
- záložná batéria nie je rovnocenná el. prúdu
pri výpadku prúdu sa vypne displej, budenie je len v základnej melodii a nie je vidieť čas (niečo ako budík na vypnutom mobile)
nastavenia sa zachovajú
- presné
- výhodná cena
- intenzita svetla neruší v noci
- veľmi dobrá viditeľnosť
- nič (snáď zrozumiteľnejší návod a batéria v balení)
-v kamenných obchodoch nie je taký pestrý výber, ani cenovo ani výbavou
- Funkcie, cena
- Chýba projekcia izbovej teploty
Kvalitný multifunčný budík za dobrú cenu
- šikovný, maličký, pekne farebne zladený, väčšie číslice, jednoduché ovládanie
Odporúčam ho zákazníkovi, ktorý má problém s videním do diaľky ako ja, číslice sú väčšie.
- moznost regulacie vysky hlasu pri budeni,
- moznost vybratia budenia: pipanie, radio alebo zvuk (morske vlny, vtactvo, dážď, potok, podmorsky svet),
- zalozny zdroj (bateria) v pripade vypadku elektriny,
- moznost nastavenia intenzity svietivosti udajov na displeji radio budika,
- moznost zobrazenia (premietania) casu na stenu alebo strop. Cas je mozne otocit podla potreby vzdy o 90 stupnov,
- moznost nabijania telefonu cez USB na boku radiobudika,
- digitalne radio,
- dobry dizajn.
- snad iba dost vysoka cena
doporucujem kupu
- Veľmi pekný dizajn
- Silný šum z reproduktorov v standby móde
- Budík budí iba nepríjemným pípaním, nie je možné budenie rádiom
Forma výrazne predčí obsah. Vo vnútri je asi nejaká generická šmejdová elektronika, čo má za následok, že aj po vypnutí rádia ide z reproduktorov stále dosť hlasný šum/pískanie (skúšal som 3 rôzne kusy a problém bol pri všetkých).
Ďalšia nevýhoda je, že budík je schopný iba pípať, nedokáže budiť rádiom (toto už vôbec nechápem, od kategórie "rádiobudík" by som to očakával úplne automaticky).
Ovládanie je zabezpečené zopár tlačidlami, stanice sa nedajú uložiť, pri prepnutí stanice hore/dole rádio vždy vyhľadá najbližšiu - toto nehodnotím ani ako plus ani mínus, niekomu to môže stačiť za cenu minimalistického dizajnu resp. jednoduchosti ovládania.
Keby výrobca vymenil elektroniku (predpokladám rozdiel pár centov), tak sa z toho môže stať veľmi zaujímavý výrobok. V súčasnom stave ho skôr neodporúčam, teda pokiaľ ho nechcete len ako dizajnovú vychytávku :)
- Pekny design, ako na obrazku, pekny display, vyborna citatelnost aj pri nizsom dimmery
- radio o nicom zvuk
Za tu cenu krasne hodiny s budikom. Keby tam nebolo to nekvalitne radio, tak by mohli byt este o nieco lacnejsie. Ale kupoval som to ako hodiny, takze spokojnost
Všetko OK
- da sa stlmit jas display-a
- kvalita radia nic moc
za tie prachy to stoji
- Jednoduché ovládanie a nízka cena.
- nemá.
Kvalita a nízka cena.
- Veľký prehľadný displej , jednoduchá obsluha, dobrá cena
Veľký prehľadný displej , jednoduchá obsluha, dobrá cena
- má čo som potreboval
- zlé prermietanie času na stenu
v celku spokojnosť
zatial spokojnost
slusny budik len zobrazovas sacu je trosku tazie nastavitelny na vacsiu vzdialenost
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »