Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
- maly sikovny budik
- trosku silno v noci svieti
za tu cenu v pohode
- Kvalitný zvuk na to, že to je radiobudík.
- Na max. hlasitosti nič nedrnčí.
- Po vytiahnutí z elektrickej siete (pri vložených batériách) si pamätá uložené frekvencie.
- Veľké číslice.
- Blikajúce bodky v režime hodín sa mi moc nepáčia. radšej keby svietili nepretržite.
- Hlasitosť 1 by som očakával že bude tichšia..je to len tak tak na podmaz.
- Hlasitosti 1-3 sú takmer rovnaké, až pri Hlasitosti 4 začína poznateľný rozdiel medzi úrovňami.
- Ak vypnem rádio pri hlasitosti 3 a menej (na moje účely čiže hudba pri večeri, pri práci na PC, proste pri použití ako podmaz, by som používal často asi práve úroveň 1), tak pri následnom zapnutí sa spustí rádio pri hlasitosti 8. Ak vypnem rádio pri hlasitosti 4 a viac, tak pri následnom spustení si úroveň hlasitosti pamätá.
Ostatné som netestoval, kedže som ho kupoval ako malé rádio s hodinami do kuchyne. Na svoju veľkosť má naozaj dobrý zvuk. Ale to, že si rádio pri úrovni hlasitosti 1-3 nevie zapamätať pri vypnutí a zapnutí úroveň hlasitosti ma núti ho vrátiť.
- Displej
- Dizajn
Paci sa mi biele podsvietenie. Nastavovacie mini tlacidla su vzadu, treba pozriet navod :-)
- regulácia hlasitosti pri budení,
- upraviteľný jas displey-a,
- viditeľné oba nastavené budíky
- jednoduchá obsluha
- priama voľba uloženej rádiostanice (netreba sa preklikávať od 1 - 5)
- príjemné modré podsvietenie
- budenie začína pozvoľna až po hlasitosť, akú ste si nastavili - super!
- záložná batéria uchová v pamäti nielen čas, ale i uložené stanice a nastavenia budíkov
- zdroj nemá žiadnu info o svojom výkone,
- napájací káblik od zdroja je priamo napojený na prístroj - nedá sa odpojiť
Výborný prístroj, možno celé prevedenie by mohlo byť trochu z kvalitnejších materiálov, ale 100 bodov dávam za ovládanie (i po tme hmatom) zapnete/vypnete presne to, čo chcete... Zvukový prejav vzhľadom na to, že je to rádiobudík - je postačujúci :-)
- dizajn
- jednoduchost nastavenia
- velmi dobre ladenie a zvuk radia
- v niektorych recenziach kritizovany šum a rusenie pristroja mobilom a pod. .... nic take nepozorujem
- odporucam
- pekny dizajn, velke zelene cislice (v noci intenzivne svietia, cez den ich dobre vidno), velky displej, prehladne tlacidla
- plechovy zvuk (co by sme chceli za tu cenu), nezhoda ovladania s navodom!!!
Ako skrkatko k posteli dobre. Trochu zastrety plechovy zvuk, ale za tu cenu...nastavit sa neda sposobom, aky je popisany v navode, treba skusat. Prednostne kupovany pre funkciu SLEEP - hlasitost radia na budene nenastavite, takze po 3s bude jacat, ze by zobudilo aj mrtveho.
- Moderný dizajn, kvalitné prevedenie, JBL ozvučenie, jednoduché ovládanie, automatické nastavovanie jasu, 2 budíky, modré led podsvietenie, možnosť aj úplného vypnutia displey-a, USB nabíjanie 2 ext. zariadení, AUX vstup, záložná batéria
- Len 5 rádiostaníc v pamäti, nemá RDS, vzostupná hlasitosť budenia bez ohľadu na zvolený zdroj (nedá sa zvoliť úroveň hlasitosti)
Jedná sa vskutku o kvalitné prevedenie rádia, budíka, bluetooth reproduktora. Rádio ladí postupne automaticky FM stanice, ktoré si ľahko uložíte do pamäti. Na budenie máte možnosť si zvoliť 2 nezávislé budíky a je ich možné nastaviť v niekoľkých režimoch:
1) weekday (Po-Pi)
2) weekend (So-Ne)
3) everyday (Po-Ne)
4) onceday (len jedenkrát)
Vyzerá dobre na nočnom stolíku v spálni, či na pracovnom stole vedľa notebooku... :-) Vyzdvihujem kvalitný JBL zvuk (na to, že je to len "rádiobudík") a má automatické nastavovanie jasu... Ovládanie tlačidiel je cez mäkký pogumovaný obal. Záložná batéria uchová v pamäti nastavený čas, budík i naladené FM stanice.
- Nič
- Úplne na nič tlačítka v tme nemožno prepínať nič a aj cez deň treba pohľadom pozrieť čo stláčam.
- Predvoľby nemožnosť sa vrátiť späť,ale musím klikať aj dvadsaťkrát aby som sa znova dostal na tú stanicu čo som počúval predtým.
Už by som si ho určite nekúpil, najhoršie je tie tlačítka on vlastne ani žiadne nemá iba rovina.
Treba si priplatiť a kúpiť niečo iné.
Ja osobne som ho objednal preto lebo ho využívam iba na počúvanie rádia a aj to som si upravil na sluchátka a v noci aby som vedel koľko je hodín to je všetko na čo mi slúži.
- super je projekcia casu na stene, hocikedy v noci pootvorim oko a viem kolko este mozem spat :)
- taka mala umela vec, comu zodpoveda aj zvuk radia...ale za tie peniaze je to fajn :)
ja som vedela co kupujem, takze som spokojna
- Dobrý pomocník pri budení dva časi budenia
Veľké čísla aj pre slabšie vidiacich.
- snáď iba čitateľný displej
- Veľmi ťažké ovládanie. To by sa jeden v tom nevysomáril. Ale ak chceli z človeka spraviť debila, tak sa im to celkom podarilo. V živote by som si už tento výrobok nekúpil!!!!
Výrobok vôbec neodporúčam!! Ovládanie je absolútne nepoužiteľné!!
Perfektny vyrobok
Odporucam
- Prehladne ovladanie
- Dobry display
- Nastavenie svietivosti displeya
- Citlivost radia
- Nema rds
Ok
- Plne spĺňa naše požiadavky.V lokalite so slabým signálom na anténu z tenkého káblika prekvapivo veľké množstvo staníc.
- Nemáme žiadne negatívne skúsenosti s týmto tvarom.
Tovar odporúčam.
- kvalita, ovladanie, digi tuner, projekcia, zalohovanie udajov, po vypadku prudu netreba nic nastavovat
- nenasiel som
kupil som ho uz viackrat a na trhu som nenasiel nic lepsie ani krajsie. vtedy nezalezi na cene
- Značka
ok
jednoduchý, praktický a ľahký
- Kvalitný,trvácny výrobok. Používame doma predchádzajúci model s ktorým sme po 4.rokoch max. spokojní. Užitočne extra funkcie - USB port, ambientné podsvietenie displeja, externá batéria. Darček ktorým nic nepokazíte a nevrazíte.
- Oproti staršiemu modelu cena vyššia o 10€. Inak bez výhrad.
Kúpu neoľutuješ !
- Dve casy budenia, PLL tuner
Na tu cenu celkom pekne hra.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »