Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
pouzivam to ako hidny vedla tv. pekny tvar, moznost stlmit jas. netaha tak oci.
veľké čísla
- Veľký jasný displej, ktorý neotravuje v noci. Malé rozmery len 188cm nie 214cm ako je udávané, Jednoduché a intuitívne ovládanie, veľa funkcií, Projekcia na stenú ostrá a pekne čitateľná. Moderný dizajn.
- komplikovane nastavovanie
Rychlo dodané a kvalitný tovar
- Pekný displej,možnosť nastavenia jasu
- 1.Chýba SK alebo CZ návod
- 2.Prístroj nenačítal automatický čas
- 3.Nepraktické vypínanie budíka
- 4.Nelogické vypínanie rádia
Odporúčam z výhradami
- kvalitný zvuk v DAB
- nedá sa pripojiť externú anténu
Všetky parametre ktoré sú uvádzané sú pravdive. Jediná nevýhoda rádia je anténa (kúsok drôtu), ale to som vedel.
Ľúbi sa mi automatické ladenie s možnosťou manualného doladenia (frekvencia sa nastavuje digitálne na veľkom display-i). Jas display-a je nastaviteľný 2 stupňoch (na večer postačuje slabší jas).
Je to pre seniora, čísla sú väčšie...
- male rozmery
- Cislice na displeji na dennom svetle takmer nevidno. Svieti velmi slabo takze cez den je nepouzitelny - bol som ho vratit.
+ Tri v jednom.
+ zjednodušené používanie
+ kvalita
+naprostá spokojnosť s vybavením objednávky
+ bezchybné dodanie
- super vec
- Pekný dizajn
Aj pri stĺmenom displeji dosť svieti.
Sencor SDC 130
Pridané: 24. novembra 2017
(naposledy upravené 24. novembra 2017)
Zakúpený v MALL.SK
- ... najväčšia výhoda hodín s budíkom s ČERVENYM displejom (SDC 130 RD) je - že svojim červeným svetlom displeja NERUŠÍ SPÁNOK !!!!!!! (teda, v noci svojim svetlom NEPRERUŠUJE produkciu prírodného DMT v tele človeka !!!!!!!!!!!!!!!)
- žiadna ...
... jednoznačne doporučujem kúpu tohto budíka (SDC 130 RD) s ČERVENÝM podsvietením číslic (pre kľudný a plnohodnotný spánok - všetky inak farebne svietiace budíky ZARAZ VYHOĎTE !!!) ... PS: ak chcete ešte viac znížiť jas červeného displeja - prelepte displej jednou, alebo dvoma vrstvami červenej fólie kúpenej v papierníctve, alebo v obchode s kancelárskymi potrebami (treba navlhčiť fóliu jarkovou vodou a nacapnúť na displej - zbytkovú vodu (kvapky) vytlačte jemnou handričkou - po zaschnutí fólia parádne na displeji drží)
Neviem ešte posúdiť, je to darček na vianoce
- Dizajn, Kvalita, Značka
Sony ICF-C1PJ
Pridané: 16. novembra 2017
(naposledy upravené 16. novembra 2017)
Zakúpený v TPD.sk
- Max. zrozumiteľný návod k nastaveniu zariadenia
Krásny dizajn, jednoduchá manipulácia pri nastavení, max. zrozumiteľný návod, celková spokojnosť.
- Praktický
- Dobre čitateľný displej s veľkými číslicami
- kvalitné hodiny s veľkým displejom
- za dobrú cenu
- mám ich v troch izbách
- okrem budíka majú aj jednoduché FM rádio
- vhodné do spálne (červené svetlo neruší spánok)
- možnosť nastavenia intenzity osvetlenia displeja - super vec
Hodiny Orava RBD 609 mám už niekoľko rokov. Sú spoľahlivé a majú aj záložný zdroj na batériu. Teraz som dokúpil ďalšie do obývačky. Teším sa im.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »