Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiobudíky
Pekné prevedenie
Veľká spokojnosť
- Veľký displej, všetky dáta sú dobre viditeľné, zároveň plní funkciu nočného svetielka. Používam na napájací adaptér.
Doporučujem nakupovať, som spokojná.Veľký displej, všetky dáta sú dobre viditeľné, zároveň plní funkciu nočného svetielka.
- Je pekný :)
- odporucam
- Nekvalitné rádio.
Som veľmi spokojný.
- priaznivý pomer cena a úžitková hodnota
- Rýchle nadstavenie a super viditeľnosť času na stene aj na displeji
Produkt bol presne podľa mojich predstáv a neľutujem, že
som si ho objednala.
- intitívne používanie spolu s návodom ľahko zvládnuteľné...pekné stmievanie a rozsvecovanie zadnej lampy, výborný zvuk
- Mensi produkt
- Dobre
kvalita
- SONY
- dizajn
- ovládanie
- nemá duálne budenie
- popis tlačidiel prípadne tlačidlá samotné mohli mať výraznejšiu farbu
Rádiobudík som vyberal kvôli značke,predošlé skúsenosti z lacnejšími prístrojmi neboli dobré.Bohužiaľ pri kúpe som netušil že nemá duálny budík-predpokladal som že je to štandart.Nastavenie je veľmi intuitívne,nepotreboval som pozrieť ani návod.Horné tlačítka sú pre nastavenie budíka a zadné pre hodiny.Číslice sú príjemnej oranžovej farby a budenie je zo stupňujúcou intenzitou a hlasitosťou čo mne osobne vyhovuje.Odporúčam pre tých ktorý chcú kvalitnú značku za nízku cenu.
- dobrá cena
- prehladný displej s veľkými číslicami
- pekný dizajn
- pokazil sa 3 mesiace po záručnej dobe
Rádiobudík fungoval 27 mesiacov v pohode, náhle sa pri nastavovaní budenia zoslabol jas číslic a pri budení už vydáva iba slabé pípnutie.
- dobrá kvalita za dobrú cenu, úplne splnil očakávania
- veľký displej
- 3 možnosti sily podsvietenia
- teplomer
- naladená stanica sa drží v pamäti
- možnosť uloženia 10 staníc
- výborná projekcia
- slabá citlivosť tunera pri FM príjme resp. slabá anténa
- slabý návod
Rádio budík hodnotím ako vhodný do spálne, s veľkým displejom a premietaním na stenu. Návod k rádio budíku je veľmi slabý. Trošku ťažšie je prísť na to aby displej stále svietil, keďže o tom v návode nič nenájdete a stále sa po cca.10s vypínal ale prišiel som na to (rôznym stláčaním tlačidiel a skúšaním som dosiahol zhasnutie signalizácie zapnutého rádia v ľavej časti displeja v strede pod FM signalizáciou a následne displej zostal svietiť). Viaceré tlačidlá sú multifunkčné, staršími ľuďmi takmer nenastaviteľné. V priestoroch so slabým pokrytím signálom nepočítajte s kvalitným príjmom resp. takmer žiadnym. Reproduktor je priemerný. Hlasitosť 15 nič moc.
I napriek tomuto problémom odporúčam kúpu tohoto rádio budíka.
- Pekny vzhlad, moznost stlmenia cislic
- skvelá cena
- pekný dizajn
- rýchlosť dodania
- perfektna komunkácia s obchodom
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »